dSolutions SI, družba za informatiko, d.o.o.
Meškova 4, 1000 Ljubljana
Slovenija
 
   t: +386 (1) 43 40 417
   f: +386 (1) 43 40 418
   e: info@dsolutions.si
   skype: dsolutions.si
Reference:
Aloys F. Dornbracht & Co. KG


Rešitve:
KES KES (Kunden Entwicklung System) je sistem namenjen podpori razvoju strank. Sistem je posebej namenjen podpori in spremljanju rezultatov usmerjenih tržnih akcij v okoljih, kjer podjetje nima neposrednega nadzora nad celotnim prodajnim kanalom (naprimer kjer prodaja poteka preko posrednikov) in kjer je ugled podjetja ali blagovnih znamk pomemben dejavnik v prodaji.

Sistem omogoča delo z večjim številom ciljnih skupin uporabnikov in podpira segmentiranje le teh na različne načine. Sistem je integriran tudi s sistemi Microsoft Exchange / Microsoft Outlook in tako omogoča delo tudi v off-line načinu na terenu in sinhronizacijo s centralnim sistemom.
 
SCM Portal SCM Portal je samopostrežni portal za dobavitelje, preko katerega lahko le ti sprejemajo naročila, obvestila in celo, glede na pogodbe, stanje zalog, statistiko in načrte, in tako tudi skrbijo, da proizvodnja poteka nemoteno.
Delovni tokovi v sistemu so integrirani z delovnimi tokovi ERP sistema, kar omogoča prilagajanje in nadzor nad izvajanjem delovnih procesov in boljše načrtovanje sredstev.
 
RQM RQM je sistem za podporo poprodajnim aktivnostim, natančneje terenski servisni dejavnosti. Namenjen je centralnem planiranju in optimizaciju terenskih aktivnosti, podpira pa celotni proces, od zajema podatkov, do izpolnjevanja delovnih poročil na mobilnih napravah.
Delovni tokovi v sistemu se lahko poveujejo z ERP in CRM sistemi.